Knidos İpek Fular serisi siteye eklendi

Kategori: Basın Odası - Haberler | 0

knidos-ikiliknidos-71-20-bordoBu sezon bir yandan Dalyan şubesinin açılışına hazırlanırken diğer yandan da iki yeni ürüne imza attık. Bu ürünlerden ilki İpek Kese olmuştu. Ürünü internet sitemize koymuştuk. Bu senenin  bir diğer ürünü ise Knidos İpek Fular oldu. Altı yedi renkten oluşan seri bu sene yoğun bir ilgi gördü. Hatta sezon sonunun geldiği şu günlerde fotoğraf çekimi yapmak isterken bu renklerden çoğunun elimizde kalmadığını gördük. Biz de elimizdeki renklerle hızlıca bir çekim yaparak var olan renkleri internet sitemize ekleyelim dedik. Bu kış yeni modeller yanında bu güzel modelin de daha çok rengini üretmeyi planlıyoruz.

Şu anda elimizde dört rengi olan Knidos İpek Fular 60×180 cm ölçüsünde, ürünün yüzde 75’i ipek yüzde 25’i pamuk. Son olarak kendi üretimimiz olan ürünün yine el tezgahında dokunduğunu not düşelim. Siz de Knidos İpek Fular’ı görmek ya da satın almak isterseniz aşağıdaki linki tıklayarak internet sitemizdeki ilgili sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

anasayfa-slayt-manken-6-knidos-2-min